Hvordan søke om eTA Canadisk visum

Det er veldig enkelt og greit å gjennomføre denne søknadsprosessen. Det er faktisk tre enkle steg man følger for å fullføre, og det hele tar ikke mer tid enn 15 minutter å gjennomføre hele søknadsprosessen.

Nå kan du nemlig bruke vår tjeneste for å få det elektroniske visumet til Canada innen få timer. Du bør rette alt søkelys på turen, visum bør ikke bekymre deg i det hele tatt.


Det er derfor vi jobber hardt med å være tilgjengelig for alle våre kunder hele tiden, fra begynnelsen av søknaden om kanadisk eTA (E-Visa) og frem til det øyeblikket det kanadiske visumet blir utlevert.
Søknadsskjemaet tar bare 15 minutter å fullføre, så da er du klar til å reise når du har bestilt fly, overnatting og selvfølgelig alle de spennende tingene du skal gjøre akkurat her i Canada! Det er noen begrensninger som gjelder for å få ditt kanadiske visum, og fulle detaljer finner tilgjengelig på vår eTA-kravside.


Alt du trenger er internettilgang og den nødvendige informasjon for å fylle ut et søknadsskjema.

Vi tar deg gjennom de tre stegene og forklarer ned til detalj hvordan dette foregår, slik at du har all den informasjonen du trenger når du skal søke om eTA visum.


Søk på nettet

Veldig enkelt, du trykker rett og slett på søk nå, her på våre nettsider, så vil du komme rett til søknadsskjemaet. Nå søknadsskjemaet er opp på din datamaskin, mobil eller nettbrett er det bare å sette i gang. Her fyller du ut personlige detaljer, og noen enkle bakgrunns spørsmål. Som for eksempel om du har blitt nektet Canadisk visum før, eller om du er tidligere straffedømt. De vil også vite om du har hatt diagnosen tuberkulose eller vært i kontakt med noen som har hatt denne diagnosen.Et veldig enkelt og greit søknadsskjema å fylle ut. Betaling

Betaling

Det blir nok nevnt ofte, men det kan ikke sies nok. Det er veldig enkelt. Også betaling er så enkelt som man får det. Man betaler som man ville gjort ellers når man handler på nettet. Du betaler med bankkortet ditt, eller kredittkortet. Og selvfølgelig er all informasjonen sikret, så ingen får tilgang til den. Her handler du trygt og godt!


Mail bekreftelse

Når de to stegene over er gjennomført, vil du motta en mail bekreftelse på at søknaden er mottatt. Dette tar som regel 72 timer. Nå søknaden er godkjent vil ditt visum bli sendt til din epost.
Visumet er knyttet opp mot passet ditt, så du trenger ikke bære det med deg. Alt du trenger å gjøre er å vise frem passet ditt i passkontrollen. Enklere blir det ikke.

God tur!

VisUM søknad for Canada